Links

HOE ANDEREN BLOGGEN

Domien, Yvonne en Sophie in Dubai

Hoe is het nou écht om in Dubai te wonen? Expats Domien, Yvonne en Sophie putten uit hun dagelijks leven voor antwoorden op vele vragen.

Jamboo Travel

Reisverhalen en reisfoto’s van Afrika tot Azië. Op aanstekelijke wijze schrijven Ton Stegers en Ria Prins over hun reizen naar alle uithoeken van de wereld. De verhalen worden geïllustreerd met fraaie foto’s.

René Hoeflaak over…

De blog van René Hoeflaak gaat over ‘alles en niets, overal en nergens, hier en daar, meningen en feiten. Over – pakweg- van alles tussen Rotterdam en Amsterdam, Paramaribo en het Zwarte Woud en van oude en nieuwe torens, binnen- en buitenlandse verkiezingen, Ajax en Feijenoord tot en met nijlganzen, fietsenstallingen en spoorleed’.

GRAPPIG

Oyster Photo Fake-outs

In folders en op websites zijn hotelkamers altijd prachtig, ruim en luxe, stranden verlaten en schoon en resorts nieuw en poepchic. Oyster laat zien hoe het in het echt is.

MISSCHIEN VAN NUT

Alles over wandelen

Wandelliefhebbers komen aan hun trekken op de website van Cor. Met nieuws over wandelen, wandeltochten, wandeluitrusting en nog veel meer.

Tripadvisor

Even Tripadvisor checken voordat ik boek of vertrek behoort inmiddels tot mijn vaste reisroutines. Hoogtepunt zijn de hotelfoto’s gemaakt door gasten, zonder groothoeklens en bosje bloemen op het nachtkastje.

Agoda.nl

Ik boek hotelkamers meestel via agoda.nl. Gunstige tarieven, goede service, overzichtelijke website. Handig is ook dat je voor elke boeking punten ontvangt, die je weer kunt inwisselen voor korting bij een volgende boeking.

OVERIG

http://www.ditisduitsland.nl/

Justlin Company

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>